Tidsbegränsat erbjudande: GRATIS flaskor med utvalda paket
img

0

0

Hem > Allmänna villkor

Allmänna villkor

Spring Life Ltd.

3rd Floor 86-90 Paul Street, London

England, EC2A 4NE

Company No. 09521742

Ditt kreditkort kommer att lista beställningar som "Sarahsblessing-se.com"

1. Inledning

Välkommen till vår onlinebutik.

Vi ber dig vänligen att noggrant läsa igenom följande allmänna villkor samt vår policy kring insamling och invändande av personuppgifter, vilket redogör för ditt användande av den här webbplatsen.

Genom att besöka och få till gång till denna webbplats accepterar du våra användarvillkor i sin helhet. Genom att du lägger en beställning via den här webbplatsen samtycker du till att du har läst och förstått de allmänna villkoren och medger att du efterföljer deras fulla innebörd. Om du väljer att inte acceptera dessa allmänna villkor oavsett anledning bör du avstå från att besöka och använda vår webbplats och i stället kontakta oss för mer information.

Vi förbehåller oss rätten att regelbundet uppdatera våra allmänna villkor utan att informera våra kunder. De aktuella allmänna villkoren kan alltid hittas här.

Den här onlinebutiken ägs av Spring Life Ltd. 86-90 Paul Street London EC2A 4NE United Kingdom.

Ovan nämnda företag är din avtalsmotpart i alla frågor som rör denna specifika produkt.

Alla tvister kommer att hanteras i UK

2. Laglig grund för serviceavtalet

Genom att du använder vår webbplats garanterar du att du är mist 18 år gammal, att du är lagligen myndig och förmögen att ingå ett juridiskt bindande avtal med vårt företag. Du accepterar vidare våra servicevillkor i dess helhet. Om någon av dessa villkor inte uppfylls av dig är du förbjuden att besöka och använda vår webbplats och dess funktioner, produkter eller tjänster.

VIKTIGT! Det är olagligt att beställa våra produkter av tjänster för en person under 18 års ålder eller av en person som agerar på uppdrag av andra juridiska personer och polisen kan upprätta en anmälan vid sådana händelser.

3. Personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter och behandlar dem som konfidentiella. Vi vidarebefordrar eller säljer inte din information till tredje part.

4. Varumärkesskydd och upphovsrättsskyddat innehåll

Allt innehåll på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och samtliga rättigheter är förbehållna.

Informationen på den här webbplatsen inklusive, men inte begränsat till, text, bilder och ljud får inte, utom för strängt privat bruk eller där specificerat, kopieras, överföras, distribueras eller lagras utan föregående skriftligt medgivande från Spring Life Ltd. Alla logotyper, varumärken, företagslogotyper och varumärken som används på den här webbplatsen ägs exklusivt av Spring Life Ltd. Användandet av våra varumärken är endast tillåtet med föregående skriftligt medgivande från Spring Life Ltd.

Du är förbjuden att sälja våra produkter till tredje part utan vårt skriftliga medgivande och ett sådant medgivande kan återkallas när som helst utan förvarning. Eventuella överträdelser kommer att åtalas.

5. Godkänt användande av webbplatsen

Det är olagligt att besöka eller använda den här webbplatsen i syftet att skada, förneka eller begränsa tillgången till webbplatsen. Det är förbjudet att kopiera, spara, lagra, överföra, skicka, använda, publicera eller distribuera material från denna webbplats eller systematiskt samla in information från denna webbplats på något annat sätt utan skriftligt tillstånd.

6. Användarskapat material

Allt användarskapat material på den här webbplatsen tillhör ägarna av den här webbplatsen. Om du delar kommentarer, bilder, videor eller på annat sätt kommunicerar med denna webbplats, accepterar du också att du beviljar ägarna av denna webbplats globala, icke-exklusiva, royaltyfria rättigheter till produktion, översättning eller distribution av detta innehåll för befintliga eller framtida kommersiella ändamål. Exempel på detta inkluderar kundutlåtanden, omdömen av produkter, svar på frågeformulär med mera.

7. Ångerrätt och returrätt

Med hänsyn till kunders hälsa och hygien accepterar vi inte returer av kosttillskott eller produkter för personlig omvårdnad. För övriga produkter erbjuder vi 30 dagars ångerrätt om produkten levereras säkert till oss i oöppnat tillstånd och lämpad för att säljas igen.

8. Garanti

Vi garanterar våra produkters kvalitet. Vi rekommenderar att du alltid följer instruktionerna på förpackningen.

9. Ansvarsfriskrivning

Du avstår härmed från alla rättigheter att hålla oss ansvariga för eventuella förluster, skador, panträtter, ytterligare kostnader inklusive, men inte begränsat till, juridiska kostnader relaterade till eller härstammande från användandet av denna webbplats eller de produkter som annonseras på den. Du är härmed förpliktigad att endast använda våra produkter på ett sätt som anses vara sunt förnuft samt alltid i enlighet med de bifogade manualerna och instruktionsanvisningarna.

Informationen på den här webbplatsen existerar endast i informationssyfte och baseras på subjektiva uppfattningar och utvärderingar. Du ska inte fatta beslut uteslutningen baserat på informationen som hittas på den här webbplatsen.

VIKTIGT! Det rekommenderas att du alltid konsulterar en kvalificerad yrkesperson eller din egen läkare kring eventuella frågor om att gå ner i vikt, ändring din kost eller att ta dietpiller samt vid frågor om åsikter och uttalanden som uttrycks på denna webbplats. Våra produkter säljs inte i syftet att läka, bota eller att ha någon medicinsk effekt och bör endast användas av redan friska personer. Konsumtionen av vissa produkter kan vara skadliga i samband med alkoholmissbruk, kraftig övervikt, graviditet eller livsstilssjukdomar. Om du vill använda andra preparat eller mediciner tillsammans med våra produkter bör du alltid rådfråga din läkare innan du börjar använda produkterna.

VIKTIGT! Således tar du fullständigt ansvar för användandet av våra produkter. Vi är inte ansvariga för en effekt som är mindre än förväntat.

Alla våra produkter ska förvaras säkert och på avstånd från barn.

10. Brott mot servicevillkoren

Vi förbehåller os rätten att vidta de åtgärder vi finner nödvändigt i händelse av att du bryter mot servicevillkoren, inklusive juridisk stämning och anmälan. Vi förbehåller oss även rätten att upphäva eller säga upp avtalet mellan dig och oss utan förvarning om vi misstänker att du skadar vår verksamhet eller försöker begå bedrägeri eller liknande.

11. Frakt och distribution

Vi fraktar samtliga produkter med DHL/Royal Mail/DPD omedelbart inom 1-2 arbetsdagar efter din beställning. Den förväntade leveranstiden i Storbritannien är 3 arbetsdagar efter beställningen.

Till resten av Europa strävar vi att leverera våra paket med en internationell fraktfirma inom 1-3 arbetsdagar efter beställningen. Våra partners överlämnar paketen till lokala postenheter för distribution. Efter det har vi ej längre möjlighet att spåra paketen fram till dess slutliga leverans till dig.

Om du inte har emottagit din leverans inom 8 kalenderdagar från ditt beställningsdatum bör du omedelbart kontakta Spring Life Ltd. via vår webbplats, varpå vi kan undersöka ditt ärende och försöka att lösa situationen från vårt håll. Om vi inte hör ifrån dig inom 14 dagar från att produkten skickats kommer vi alltid anta att du har emottagit leveransen.

Leveransen kommer äga rum så snart produkterna har övergått till utskick från vårt lager. Vid den här tidpunkten är du ensamt ansvarig för att emotta produkten.

OBSERVERA! Det är inte ovanligt att lokala tullmyndigheter mer eller mindre medvetet fördröjer leveransen till det lokala postkontoret, vilket kan förlänga leveranstiden betydligt och resultera i att våra finansiella partners skapar en faktura på förfallen betalning. Detta kan inträffa även om du ej har hunnit emotta produkterna. Sådana händelser är helt utom vår kontroll.

12. Betalning

Dina beställningar kan betalas med kreditkort.

13. Frakt- och leveranskostnader

Fraktkostnaderna framgår alltid tydligt under beställningsprocessen på webbplatsen eller i beställningsvillkoren på beställnings- eller kampanjsidorna. Fraktkostnaderna skiljer sig beroende på volym, ursprung och metod.

Fraktpriserna inkluderar även hantering och paketeringskostnaderna.

14. Priser

Vi reserverar oss för felaktigheter i priserna och för feltryck och utsålda produkter.

Såvida annat inte anges är våra priser i lokal valuta och inkluderar moms. Priserna är föremål för skatteförändringar, felaktigheter i prissättning eller korrekturläsning med mera.

Vi reserverar oss rätten att ändra priserna med omedelbar verkan.

15. Kampanjer

Alla kampanjer, rabatter och rabattkoder är föremål för följande regler:

Rabattkoder kan endast användas en gång per person och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer – inklusive fri leverans.

Välkomsterbjudanden och gratis provförpackningar kan endast beställas en gång per person och maximalt två gånger per hushåll.

Alla former av marknadsföringskampanjer är beroende av att objekten finns i lager.

Erbjudandena är endast giltiga i 7 dagar såvida något annat inte framgår och det är inte möjligt att använda en kampanj, rabatt eller rabattkod efter det att du har slutfört beställningen från onlinebutiken.

Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka en kampanj, rabatt eller rabattkod när som helst utan förvarning eller information kring detta.

16. Giltig orderbekräftelse

Efter det att du har gjort din beställning i vår onlinebutik kommer vår programvara automatiskt skicka dig ett e-postmeddelande som kommunicerar vilka produkter du har beställt. Kontrollera din skräppostmapp om du inte hittar meddelandet.

OBSERVERA! Tänk på att ett automatiskt svar inte är en juridiskt bindande orderbekräftelse varpå ett avtal är upprättat. Det är endast en elektronisk bekräftelse på att vi har tagit emot din beställning. Vi förbehåller oss rätten att modifiera eller avbryta beställningen vid feltryck, tekniska problem, fraktproblem eller liknande situationer.

Den slutgiltiga orderbekräftelsen och fakturan skickas till dig tillsammans med varorna som du har beställt.

Vi tar kundnöjdhet på högsta allvar

Vi vill försäkra oss om att du får den bästa shoppingupplevelsen hos Sarah’s Blessing.

På den här sidan kan du se hur du hanterar återbetalningar, skadade produkter och ångerrätt samt hur du hanterar det på rätt sätt.

Vi återbetalar varor som på korrekt sätt skickats tillbaka till oss

Om du inte känner dig helt nöjd med ditt köp har du möjligheten att returnera varorna till oss inom 30 dagar från att du erhållit dem på din leveransadress.

Samtliga varor måste returneras i sin förslutna originalförpackning, oöppnade, oanvända och i oskadat (om tillämpligt) tillstånd för att kunna säljas igen. Flera typer av varor kan inte returneras på grund av hänsyn till kundsäkerhet, såsom konsumtionsvaror som mat eller ätbara tillskott. Kontakta vårt kundsupportteam om du har några frågor kring detta.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller bevis på köp.

Så här returnerar du en vara till oss

Kontakta vårt kundsupportteam om du vill returnera en vara. Du kan fortsätta med att returnera varan när detta har arrangerats med en av våra medarbetare.

Du måste informera oss inom 30 dagar från att du tagit emot varan att du vill returnera den. Vid överenskommelse måste du returnera varan inom ytterligare 30 dagar. Kundens returkostnader ersätts inte.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller bevis på köp.

Så här hanterar du skadade varor

I händelse av att produkten är skadad skickar vi gärna en ny vara, så snart vi har erhållit originalvaran i retur och haft möjlighet att inspektera den. Vänligen kontakta vårt kundsupportteam och skicka oss bilder på paketet och varorna däri.

Så här ångrar du ett köp omedelbart

Vänligen notera att vi inte tar någon betalning från ditt kreditkort innan varorna har skickats från vårt lager. Om du vill avbryta en beställning innan detta sker, kontakta då vårt kundsupportteam omedelbart och vi kommer försöka att avbryta försändelsen innan den skickas.

Så här får du en återbetalning

När din retur har tagits emot och inspekterats kommer vårt kundsupportteam meddela dig att vi har erhållit din returnerade vara. Vi kommer även meddela dig huruvida vi godkänner eller avslår din återbetalning. Om den blir godkänd kommer återbetalningen behandlas och en kredit kommer omedelbart tilläggas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom några dagar.

Sena eller saknade återbetalningar

Kontrollera först ditt bankkonto om du ännu inte har emottagit återbetalningen. Kontakta sedan din kreditkortsutgivare. Det kan ta lite tid innan återbetalningen officiellt går igenom. Kontakta sedan din bank. Det förekommer ofta en viss behandlingstid innan återbetalningen går igenom. Om du har gjort allt detta och trots detta inte har erhållit din återbetalning ännu, kontakta då vårt kundsupportteam för ytterligare hjälp.

Gratis gåvor och marknadsföringskampanjer kan inte återbetalas eller returneras

Vi återbetalar eller accepterar inte returer av gratisprodukter eller sådana som skickats i marknadsföringssyfte utan kostnad.

Har du några frågor?

Kontakta då vårt kundserviceteam för ytterligare hjälp.

Sarah’s Blessing ägs och drivs av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

VÅRA PRODUKTER

KUNDTJÄNST

  • sales@sarahsblessing-se.com
  • 08:00 – 17:00 CET

Copyright © .Alla rättigheter förbehållna.