Tidsbegränsat erbjudande: GRATIS flaskor med utvalda paket
img

0

0

Hem > Vanliga frågor

Vanliga frågor


Var hittar jag användningsinstruktionerna?

Vänligen besök den relevanta produktsidan. Där hittar du all produktinformation (ingredienser, fördelar, användningsföreskrifter och information om tillskottet). Har du inte hittat svaret på din fråga på produktsidan? Kontakta då vårt kundserviceteam. De hjälper dig gärna och besvarar de produktfrågor du har.

Är era produkter säkra?

Samtliga våra produkter är av högsta kvalitet och utvecklat av ett expertteam. Vi använder bara de bästa ingredienserna som vi köper in från våra partners som i sin tur har ett stort fokus på säkerhet och naturvård och som endast tillhandahåller oss hög, ekologisk och 100 % naturlig kvalitet. Alla våra produkter testas noggrant och inspekteras för att försäkra att kunderna endast erhåller produkter av högsta kvalitet.

Kan jag använda era produkter om jag är gravid, ammar eller tar medicin?

Vi rekommenderar att du alltid konsulterar en kvalificerad yrkesman kring eventuella frågor om användningen av våra produkter tillsammans med din medicin. Konsumtionen och bruket av vissa av våra produkter kan vara skadlig under graviditet eller ammande och du bör alltid konsultera din läkare innan du påbörjar användningen av våra produkter.

Har ni några fysiska butiker?

Nej, våra produkter säljs endast online.

Har CBD läkande egenskaper?

Vi har ej tillåtelse att göra medicinska uttalanden. Dessa produkter är inte avsedda att diagnostisera, förebygga, behandla eller bota någon sjukdom. Om du har frågor kring de medicinska tillämpningsområdena och egenskaperna hos CBD-produkter, konsultera internet (t.ex. http://www.cannabis-med.org/ ) eller fråga din doktor eller apotekare. Alla uttalanden på den här webbplatsen görs utan någon form av garanti kring effekten.

Orsakar ekologisk CBD-olja bieffekter?

Hampa anses generellt att vara säkert, så det bör inte förekomma några större bieffekter från CBD, men vi kan inte utesluta det eftersom det beror på hur din kropp tolererar och anpassar sig till de här kosttillskotten. Vi rekommenderar att du rådfrågar din läkare innan du använder kosttillskott, inklusive vår ekologiska CBD-olja.

Sarah’s Blessing ägs och drivs av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

VÅRA PRODUKTER

KUNDTJÄNST

  • sales@sarahsblessing-se.com
  • 08:00 – 17:00 CET

Copyright © .Alla rättigheter förbehållna.