Tidsbegränsat erbjudande: GRATIS flaskor med utvalda paket
img

0

0

Hem > Retur- och ersättningsvillkor

Retur- och ersättningsvillkor

Vi tar kundnöjdhet på högsta allvar

Vi vill försäkra oss om att du får den bästa shoppingupplevelsen hos Sarah’s Blessing.

På den här sidan kan du se hur du hanterar återbetalningar, skadade produkter och ångerrätt samt hur du hanterar det på rätt sätt.

Vi återbetalar varor som på korrekt sätt skickats tillbaka till oss

Om du inte känner dig helt nöjd med ditt köp har du möjligheten att returnera varorna till oss inom 30 dagar från att du erhållit dem på din leveransadress.

Samtliga varor måste returneras i sin förslutna originalförpackning, oöppnade, oanvända och i oskadat (om tillämpligt) tillstånd för att kunna säljas igen. Flera typer av varor kan inte returneras på grund av hänsyn till kundsäkerhet, såsom konsumtionsvaror som mat eller ätbara tillskott. Kontakta vårt kundsupportteam om du har några frågor kring detta.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller bevis på köp.

Så här returnerar du en vara till oss

Kontakta vårt kundsupportteam om du vill returnera en vara. Du kan fortsätta med att returnera varan när detta har arrangerats med en av våra medarbetare.

Du måste informera oss inom 30 dagar från att du tagit emot varan att du vill returnera den. Vid överenskommelse måste du returnera varan inom ytterligare 30 dagar. Kundens returkostnader ersätts inte.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller bevis på köp.

Så här hanterar du skadade varor

I händelse av att produkten är skadad skickar vi gärna en ny vara, så snart vi har erhållit originalvaran i retur och haft möjlighet att inspektera den. Vänligen kontakta vårt kundsupportteam och skicka oss bilder på paketet och varorna däri.

Så här ångrar du ett köp omedelbart

Vänligen notera att vi inte tar någon betalning från ditt kreditkort innan varorna har skickats från vårt lager. Om du vill avbryta en beställning innan detta sker, kontakta då vårt kundsupportteam omedelbart och vi kommer försöka att avbryta försändelsen innan den skickas.

Så här får du en återbetalning

När din retur har tagits emot och inspekterats kommer vårt kundsupportteam meddela dig att vi har erhållit din returnerade vara. Vi kommer även meddela dig huruvida vi godkänner eller avslår din återbetalning. Om den blir godkänd kommer återbetalningen behandlas och en kredit kommer omedelbart tilläggas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom några dagar.

Sena eller saknade återbetalningar

Kontrollera först ditt bankkonto om du ännu inte har emottagit återbetalningen. Kontakta sedan din kreditkortsutgivare. Det kan ta lite tid innan återbetalningen officiellt går igenom. Kontakta sedan din bank. Det förekommer ofta en viss behandlingstid innan återbetalningen går igenom. Om du har gjort allt detta och trots detta inte har erhållit din återbetalning ännu, kontakta då vårt kundsupportteam för ytterligare hjälp.

Gratis gåvor och marknadsföringskampanjer kan inte återbetalas eller returneras

Vi återbetalar eller accepterar inte returer av gratisprodukter eller sådana som skickats i marknadsföringssyfte utan kostnad.

Har du några frågor?

Kontakta då vårt kundserviceteam för ytterligare hjälp.

Sarah’s Blessing ägs och drivs av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

VÅRA PRODUKTER

KUNDTJÄNST

  • sales@sarahsblessing-se.com
  • 08:00 – 17:00 CET

Copyright © .Alla rättigheter förbehållna.