Tidsbegränsat erbjudande: GRATIS flaskor med utvalda paket
img

0

0

Hem > Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning

Vänligen läs detta noggrant innan du beställer produkter från vår hemsida.

All information på den här webbplatsen tillhandahålls i informationssyfte och är inte att betrakta som medicinsk rådgivning eller instruktioner och är inte avsedd att ersätta rådgivning erhållen från din egen läkare eller annan medicinsk personal.

Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, förebygga, behandla eller bota någon sjukdom. Rådfråga alltid din läkare kring eventuella interaktioner eller möjliga komplikationer innan du använder någon produkt. Vi gör inga hälsomässiga påståenden kring våra produkter och rekommenderar konsultation med en kvalificerad medicinsk läkare innan konsumtion av våra produkter eller förberedande av en behandlingsplan för någon och samtliga sjukdomar eller krämpor. Det är synnerligen viktigt för de som ammar eller är gravida, kroniskt sjuka, äldre eller under 18 års ålder att diskutera användningen av de här produkterna med en läkare innan konsumtion.

Resultaten som rapporteras och presenteras på den här webbplatsen uppträder inte nödvändigtvis hos alla individer.

Spring Life Ltd. tar inget ansvar för felaktig användning och självdiagnos och/eller behandling med hjälp av de här produkterna. Våra produkter ska inte likställas med receptbelagd medicin och de ska inte användas som en ersättning av medicinskt övervakad behandling. Kontakta en kvalificerad läkare om misstänker att du lider av medicinska problem.

Spring Life Ltd. tillhandahåller den här webbplatsen och dess innehåll i befintligt skick och tar inget ansvar och lämnar inga garantier av något slag kring den här webbplatsen och dess innehåll. Förutom vad som uttryckligen anges på denna webbplats kan varken Spring Life Ltd. eller någon av dess direktörer, anställda eller andra representanter hållas ansvarig för skador som uppkommer av eller i samband med användningen av denna webbplats. Detta är en omfattande ansvarsfriskrivning som gäller för alla skador av något slag, inklusive (utan begränsning) kompensatoriska, direkta, indirekta eller följdskador, förlust av data, inkomst eller vinst, förlust av eller skada på egendom eller krav från tredje part.

Sarah’s Blessing ägs och drivs av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

VÅRA PRODUKTER

KUNDTJÄNST

  • sales@sarahsblessing-se.com
  • 08:00 – 17:00 CET

Copyright © .Alla rättigheter förbehållna.