Tidsbegränsat erbjudande: GRATIS flaskor med utvalda paket
img

0

0

Hem > Produkter > 12 % CBD-olja

12 % CBD-olja
1200 mg

12 % CBD-olja
1200 mg

12 % CBD-olja Sarah’s Blessing 729.0000 kr New

Sarah’s Blessing Organic fullspektrum 12 % CBD-olja säljs i glasflaskor på 10 ml med droppfri pipett. Minde än 0,2 % THC

 • Lindrar smärta, inflammation och illamående
 • Lindrar oro, insomni och stress
 • Kan hjälpa till vid behandling av depression och ADHD
 • Kan hjälpa dig att sluta röka samt minska akne
 • Inga psykoaktiva effekter

Google-recensioner:

Lisa Wahlström

Jag köpte 12 % CBD-olja från www.sarahsblessing-se.com och jag har tagit det i en vecka nu som hjälp mot min sömnlöshet. Jag är på bättringsvägen – jag sover lugnare och somnar om snabbare de gånger jag vaknar. Jag är säker på att denna förbättring kommer att hålla i sig! Jag rekommenderar verkligen att testa på detta.

Alice Hansson

Jag har ätit medicin och starka smärtstillande medel i många år på grund av mina långvariga kroniska sjukdomar. Jag inser nu att jag inte alls skulle behövt många av dessa mediciner. Jag har tagit en droppe CBD-olja om dagen ett tag nu. Jag lägger till 2 till 3 droppar extra på kvällen om jag har svår smärta eller om jag har ont på fler ställen än vanligt. Jag mår och rör mig mycket bättre och jag är mer avslappnad.

Petra Springare

Jag har tagit Sarah’s Blessing CBD-olja för att behandla min smärta i över ett år nu, och jag mår jättebra. Jag har inte upplevt några biverkningar och smärtan från min bältros är så gott som borta.

Ragnar Skog

Min kroniska smärta har minskat ordentligt sedan jag började använda CBD-oljan. Som en extra bonus har ångesten och panikattackerna jag haft helt försvunnit!

Marianne Säfbom

Denna fantastiska CBD-olja hjälper mig att hantera smärta och panikattacker och även att sova bättre. Jag rekommenderar den verkligen.

Magdalena Danlin

Jag har använt Sarah’s Blessing CBD-olja under lång tid som hjälp för att hantera min nacksmärta.

Manufactured by: Sarah’s Blessing
 • Beskrivning
 • Fördelar
 • Användningsföreskrifter
 • Information om tillskottet

Sarah’s Blessing Organic fullspektrum 12 % CBD-olja säljs i glasflaskor på 10 ml med droppfri pipett.

Vår högkvalitativa cannabidiol utvinns från Cannabis sativa genom en extremt noggrann CO2-extraktionsprocess. Denna CO2-extraktionsmetod förbättrar inte bara CBD:ns kvalitet utan innebär att ett fullt spektrum av andra cannabinoider bevaras, såsom terpener, flavonoider, näringsämnen och antioxidanter.

Forskning på CBD visar på en mängd olika hälsofördelar och inga signifikanta biverkningar. Vi rekommenderar 12 % CBD-olja för flera olika långvariga besvär. Fördelar inkluderar:

 • Lindrar milda fall av smärta, inflammation och illamående
 • Lindrar oro, insomni och stress
 • Kan hjälpa till vid behandling av depression och ADHD

Skaka ordentligt innan användning. Ta 1–3 droppar två gånger om dagen. Applicera dropparna under tungan och vänta i minst 60 sekunder innan du sväljer.

Överskrid inte den angivna rekommenderade dagliga dosen.

Förvaring: Förvara skyddat från solljus, höga temperaturer och fukt. Öppnad förpackning ska förvaras i kylen. Förvaras utom räckhåll från BARN.

Du kanske även uppskattar

Hälsa, omvårdnad och resultat

Sarah’s Blessing ägs och drivs av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

VÅRA PRODUKTER

KUNDTJÄNST

 • sales@sarahsblessing-se.com
 • 08:00 – 17:00 CET

Copyright © .Alla rättigheter förbehållna.